Hjælp med til at skabe bogens indhold

Bidrag med fotos, og din historie

Kildemateriale

Alle som har oplevet eller deltaget ved det Københavnsk karneval, enten som musikere, danser, fotograf, publikum, er velkommen til at kontakte mig. Alle former for anekdoter har interesse. Små og store historier. Det hele er med til at fortælle 40 års unik dansk kultur historie.

Fotos

Har du nogle sjove, skøre, karnevals billeder, enten på papir, originale negativer eller Dias?- så del dem til projektet. For at få et godt resultat der egner sig bedst til bogtryk, tilbyder jeg at skanne papir eller negativer billeder samt andet kildemateriale i højt opløsning. Ellers er nutidens mobil telefoner udstyret med så godt et kamera, at man kan tage et foto af sine fotos, selvom det ikke er den optimale løsning. 

En lille vejledning, er at tage højde for lys/skygge og eventuelt genskind især hvis det er blanke papir billeder, og tag gerne billederne i dagslys. Er dine fotos allerede digitale, kan du uploade dem via kontakt siden eller sende via WeTransfer som er gratis.

Udveksling af kildematriale

Ønsker du at sende kildemateriale til mig via almindelig post, så sender jeg materialet retur når det er blevet digitaliseret, og jeg betaler for alle porto udgifter. Du kan også e-maile og uploade materialet, enten ved at bruge kontakt siden eller via WeTransfer.com som er gratis. Tilføj gerne en beskrivelse til kildemateriale. Husk navn, og kontakt info.

Honorar

Alt kildemateriale til denne bog er bidraget med en interesse for en fælles kulturarv der kommer alle til gode. Projektet er ulønnet og betalt af egen lomme, så der er desværre ikke midler til at betale bidragsydere honorar.

Kreditering

Alle som bidrager til bogen bliver krediteret samlet og navngivet på siderne, tak til. Der kommer ikke til at stå fotografens navn under hvert enkelt billedet.

Er du i tvivl, eller har spørgsmål, så skal du blot kontakte mig og jeg vil gøre mit bedste, for at finde frem til en løsning.