Du kan hjælpe med til at skabe bogens indhold

Bidrag med en anekdote, en fortælling, fotos.

Kildemateriale

Alle som har oplevet eller deltaget ved det Københavnsk karneval, enten som musikere, danser, fotograf, publikum, er velkommen til at kontakte mig. Det er især kildemateriale, fra de tidlige karnevaller i 80/90’erne, som har vist sig svært at finde.

Kildemateriale-04

Fotos
Har du nogle sjove, skøre, karnevals billeder, enten på papir, originale negativer eller Dias?- så send dem til projektet. Nutidens mobil telefoner er udstyret med så godt et kamera, at man kan tage et foto af sine fotos, selvom det ikke altid er det mest optimale løsning når det eventuelt skal bruges til tryk. En god ide er at tage højde for lys/skygge og eventuelt genskind hvis det er blanke papir billeder. Tag gerne billederne i dagslys. Er dine fotos allerede digitale,  kan du sende dem via WeTransfer der er gratis. Er du i tvivl, så skal du blot kontakte mig og jeg vil gøre mit bedste for at finde frem til en løsning.

Retningslinjer

He er nogle tips og retnings linjer. Undgå venligst at sende digitale fotos som er grafisk manipoleret, eksempelvis med vandmærke, ramme eller tekst indover. Kildematerialet kan blive beskåret, og tilpasset designet til bogens helhed. 

1. Skanning
For at få det bedste resultat der egner sig til bogtryk, tilbyder jeg at skanne papir eller negativer billeder og andet kildemateriale så det kan blive digitalt i højt opløsning.

2. Kreditering
Der kommer ikke til at stå fotografens navn under hvert enkelt billedet. Alle som bidrager til bogen bliver krediteret samlet på siderne, tak til. 

1. Honorar
Projektet har desværre ikke midler til at betale bidragsydere honorar. Alt kildemateriale til denne bog bliver bidraget med en interesse for en fælles kulturarv som kommer alle til gode.

4. Send via post
Hvis du sender materialet til mig via post, så sender jeg materialet retur når det er digitaliseret. Jeg betaler selvfølgelig for portoen begge veje. 

Du kan også e-maile dit kildematerialet, enten ved at bruge kontakt siden til at uploade eller via WeTransfer.com.

Husk navn, kontakt info, og tilføj en beskrivelse til kildemateriale.