Hjælp med til at bidrage til bogens indhold

Der søges efter fotos, anekdoter, fortællinger til brug i bogen.

Kildemateriale-04

Kildemateriale

Ligger du inde med, eller kender du en som har kildemateriale? Det er især kildemateriale, fra de tidlige karnevaller i 80/90’erne, som har vist sig svært at finde. Alle som har oplevet eller deltaget ved det Københavnsk karneval enten som, musikere, danser, fotograf, publikum, er velkommen til at kontakte mig.

Fotos – analog
Mange fotos som blev fremkaldt i sin til til papir, kan være ridset, gulnet, eller bare aldrig blevet fremkaldt. Ligger du inde med originale negativer eller DIAS så er det faktisk det bedste end papir fotos.

Ellers er dagens mobil telefoner jo udstyret med så godt et kamera, at man kan tage et fotos af sine foto og blot sende mig det, selvom det ikke altid er det mest optimale løsning når det eventuelt skal bruges til tryk.

Husk at tage højde for lys/skygge og eventuelt genskind hvis det er blanke papir billeder. Er du i tvivl, så skal du blot kontakte mig og jeg vil gøre mit bedste for at finde frem til en løsning.

Fotos – digital
Er dine fotos allerede digitale, er det jo perfekt. Du kan sende dem via WeTransfer som er gratis.

Retningslinjer

Inden du sender dine fotos til mig, er der nogle nogle få retnings linjer, som du gerne først må tage notits af.

1. Honorar
Projekter har ikke mulighed for at betale bidragsydere honorar. Der er der desværre ikke midler til. Alt kildemateriale til denne bog er bidraget med en interesse for en fælles kulturarv der kommer alle til gode.

2. Kreditering
Alle der bidrager til bogen bliver krediteret samlet på siderne tak til. Der kommer ikke til at stå fotografens navn under hvert enkelt billedet. Billede kan blive beskåret, og tilpasset designet til bogens helhed. Undgå venligst at sende fotos der er grafisk manipoleret eksempelvis med vandmærke, ramme eller tekst på.

3. Skanning
For at få det bedste resultat der egner sig til bogtryk, tilbyder jeg at skanne papir eller negativer billeder og andet kildemateriale så det kan blive digitalt.

4. Send
Send materialet til mig og jeg derefter digitaliseret det, sender jeg materialet retur. Jeg betaler for porto begge veje. Du kan enten e-maile dit kildematerialet, ved at bruge kontakt siden til at uploade eller sende et links til hvor det kan downloades, eksempelvis via WeTransfer.com. Husk navn og tilføj en beskrivelse til.