• Post published:juni 27, 2021
  • Reading time:2 mins read
  • Post comments:0 kommentarer

Dette nyhedsbrev bliver ikke så langt denne gang.

Blot en viften med fanen om at projektet kører på halv damp efter en del uger hvor jeg lige havde et rendezvous med storken. Har nu fået en temmelig lille assistent som hjælper til med så meget andet end at drikke en masse mælk, snorke og fylde bleer.

Efter et halv års søgen efter kildemateriale og med stor succes er bogen nu godt inde i næste fase. Udvælgelsen og opsætning er begyndt og de første sider er begyndt at kunne ses og der kan sættes et flueben ved mange emner.

Jeg er stadig i kontakt med dejligt mange som bidrager med fantastisk historisk kildemateriale.
At det lykkes at få kontakt til 80’erne havde jeg kun drømt om. Men det lykkedes.

Ikke i min vildeste fantasi havde jeg forestille mig så mange samtaler og korrespondancer og enorm hjælp og bidrag til dette bogprojekt. Er stadig meget taknemlig over dette sker, samt ikke mindst. Det er en gigantisk fornøjelse at arbejde med. Jeg glæder mig enormt til at kunne dele det med jer. Indtil da må i væbne jer med en god portion tålmodighed.

I den kommende tid vil jeg få brug for en del hjælp fra jer. Der bliver uden tvivl en del spørgsmål om eksempelvis et konkret emne, hvem, hvad sker der på dette foto? eller hvor der søges efter specifikt viden, dato, info mv. Så jeg håber i er friske og har lyst på at hjælpe hvis jeg møder muren, og der søges efter en brik i dette enorme puslespil.

I den forbindelse vil jeg i tiden fremover vil jeg nok til at blive mere kortfattet og konkret pga. det massive arbejde der ligge foran mig.

Jeg vil stadig jævnligt dele disse “siden sidst” helt til bogen sendes til tryk.

Kontakt mig hvis der er nogle spørgsmål eller hvis du vil vide mere. Skriv eller ring. – mobil: 53 64 14 31.

Hey, hvorfor ligger der en sut i min kaffe?

Skriv en kommentar