• Post published:oktober 20, 2021
  • Reading time:3 mins read
  • Post comments:0 kommentarer

Nyt fra Karnevals bogprojektet.

Projekteret er omkring halvvejs nu.
Efter et intenst og koncentreret arbejdsforløb det meste af 2021, går jeg barsel og tager en pause vinteren over.

Imens projektet går i dvale, og “batterierne lades op”, til en ny omgang, hvor der vil ligge foran mig, det næste trin i arbejdsprocessen. Det bedste indsamlet kildemateriale, skal sorteres og indsættes i bogen. Der er heldigvis allerede en del sider som jeg har nåede at få færdigt.

Fra projektet gik i gang i januar 2019 er arbejdstiden hovedsageligt blevet brugt til at opdrive kildemateriale. Der er fundet rigtig mange korrespondancer afsted. Over 100 personer har hjulpet med flot indhold til bogen. Både i form af fantastiske billeder men også med kanon fede anekdoter. Tekster skrevet og fortalt af dem som oplevede selv denne fantastiske kultur historie Karnevallet i København var især i de første to årtier. Det er formodentlig disse tekster der kan blive en stor del af hjertet i bogen, da de er så mangfoldige og skrevet så forskelligt.

Den økonomiske del af projektet fik ikke medvind, da det blev afslag fra alle fonds ansøgninger, som jeg havde sendte ud i foråret 2020. Men dette resultat var både forudset og beregnet, så det kuldsejler ikke projektet. Det var et forsøg værd. Nu kører økonomien stadig ud fra, at projektet finansieres helt af egen lomme.

Af de dejligt mange anekdote bidrag, lykkedes det dog ikke, at få alle emner dækket og det sidste kildemateriale helt i hus.

Det viste sig sig at for flere, som ellers havde bekræftet og giver til kende, at der var kildemateriale på vej ind til bogen, at det var ikke helt nemt at få afsluttet.

Det har resulteret i en del planlagte sider, nu stå tomme, hvad er lidt ærgerligt, efter så mange gode feedbacks, og lange
positive korrespondancer. Det er kommet lidt bag på mig, at det var denne del af arbejdsprocessen hvor projektet skulle møde modvind.

Jeg holder nu en pause, og går på barsel her vinteren over, hvorefter jeg vender tilbage igen foråret 2022.

Er der nogle spørgsmål eller andet, er man hjertelig velkommen til at kontakte mig.

Alt godt

Søren Bie

Skriv en kommentar